Проєктування складу

Планування складу передбачає розрахунок оптимальної площі та місткості складу з урахуванням потреб клієнта та його клієнтів, специфіки бізнесу, розташування ділянки, умов забудови та інших індивідуальних особливостей. Метою, однак, завжди є оптимізація логістичних процесів - без компромісів!

Правильне планування складу дозволить вашій компанії ефективно і зручно використовувати складські приміщення після завершення інвестицій. Завдяки правильному проектуванню складу ви зможете скоротити витрати на його утримання в довгостроковій перспективі. Послуга планування складу також включає в себе оцінку капітальних та операційних витрат, FTE та рентабельності інвестицій.

Маючи проєкт складу:

  • ви можете бути впевнені, що склад, який ви будуєте/реконструюєте, буде оптимізований відповідно до логістичних потреб вашої компанії (з точки зору, серед іншого, розміру, форми та розташування на ділянці);
  • Уникнути ризику помилкових рішень і, відповідно, зайвих витрат;
  • оптимізувати витрати на будівництво (наприклад, за рахунок зменшення необхідної площі) та організацію складу;
  • спростити логістичні процеси.

Проекти складів, які ми виконуємо, є доповненням до послуг, що надаються будівельними компаніями та архітектурними студіями, які не мають логістичної експертизи, необхідної для правильної організації та оптимізації складського простору. Ми присвячуємо цю послугу будь-якій компанії, яка має намір здійснити важливу інвестицію в організацію складу, будь то реконструкція складу або будівництво складу з нуля.

Згідно з поширеною думкою, склад повинен складатися з трьох зон: приймання, зберігання та відвантаження. Однак залишається основне питання: якої конфігурації повинні бути ці зони по відношенню одна до одної? Наша компанія підбере правильні рішення для того, щоб такий склад був ефективним з точки зору процесів і містив все необхідне, враховуючи те, що може змінитися в майбутньому.

Вас цікавить проектування складів? Зверніться до нас. Ми підберемо найвигідніші рішення для вашої компанії та забезпечимо вам період повернення інвестицій в логістику.

Зв'яжіться з нами